Головна » 2016 » Вересень » 14 » NOFX представили кліп на пісню Oxy Moronic
10:30
NOFX представили кліп на пісню Oxy Moronic

NOFX представили кліп на пісню Oxy Moronic, ще один сингл з альбому First Ditch Effort , реліз якого відбудеться вже 7 жовтня. Раніше група представила сингл Six Years on Dope.

Фет Майк, вокаліст групи, в новій пісні звинувачує фармацевтичну індустрію, заявляючи, що саме вона винна в зростанні зловживання ліками: "Цілителі стали шкідниками / вони просто залежні від фармацевтики / ті, хто раніше були дилерами / стали тепер докторами". Порушена в пісні проблема близька і самому фронтмену. Не так давно, спілкуючись з фанатами NOFX в Facebook, Майк зізнався, що сам пройшов через тривалий процес очищення від залежності. Музикант почав запис First Ditch Effort, будучи залежним від болезаспокійливих. Процес запису йшов паралельно з програмою детоксикації.

Відеокліп був створений в колаборації з компанією Funny or Die. Фет Майк поділився історією створення кліпу:
Це здавалося мені якийсь авантюрою, але я послав нашу нову пісню мого друга з Funny or Die. Раптом вони зможуть якось використовувати її, подумав я. Мій друг дав послухати Oxy Moronic кільком людям, а потім запитав мене, чи згоден я, щоб вони зробили кліп. І вони зробили просто божевільне відео для нас! Неймовірно круте! Вони запросили купу крутих хлопців. Там є навіть цей хлопець з синів Анархії!

Категорія: Іноземна музика | Переглядів: 481 | Додав: VIPuts | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar