Головна » 2016 » Вересень » 4 » У прокат виходить фільм з Біллі Джо з Green Day в головній ролі
09:21
У прокат виходить фільм з Біллі Джо з Green Day в головній ролі

Фронтмен групи Green Day Біллі Джо Армстронг знявся в кінокартині під назвою Ordinary World. Фільм з'явиться на екранах кінотеатрів США 14 жовтня 2016 року. Це перша головна роль, яка дісталася музикантові. Раніше фільм вже був представлений на кінофестивалі Tribeca, але під іншою назвою - Дідок (Geezer).

Біллі Джо зіграє колишнього панк-рокера на ім'я Перрі, який зараз одружений і має двох дітей. Десять років тому його рок-група взяла перерву, і тепер старіючий рокер намагається адаптуватися до реального світу, працюючи в господарському магазині, який належить його родині. Коли рідні Перрі забувають про його 40-ий день народження, його брат дає йому грошей і допомагає закотити справжню рок-вечірку в одному з готелів Нью-Йорка. Перрі зустрічає там старих товаришів по команді і свого колишнього менеджера, який надає йому шанс відродити кар'єру музиканта.

Перший показ фільму відбувся 23 квітня 2016 на кінофестивалі Трайбека. У фільмі також знімалися Джуді Грір, Сельма Блер, Даллас Робертс, Фред АРМІС і Брайан Баумгартнер. Режисером фільму став Лі Кірк.

Нещодавно Green Day також анонсували новий альбом під назвою Revolution Radio. Лонгплей побачить світ 7 жовтня 2016 року.

Категорія: Іноземна музика | Переглядів: 446 | Додав: VIPuts | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar