Головна » 2016 » Вересень » 1 » Pink Floyd представили кліп на пісню Grantchester Meadows
17:26
Pink Floyd представили кліп на пісню Grantchester Meadows

Напередодні виходу бокс-сету The Early Years 1965-1972 Pink Floyd випустили відео на один з їх ранніх треків Grantchester Meadows.

У кліпі були з'єднані архівний запис виконання групою пісні в 1970 році в Сан-Франциско і сучасна зйомка природних пейзажів, створена фахівцем зі студії Hipgnosis, яка розробляла обкладинки для деяких альбомів Pink Floyd.

В анонсі до кліпу сказано:
Grantchester Meadows - пісня Роджера Уотерса , що спочатку з'явилася в сольному виконанні на альбомі Ummagumma, одна з тих, які присвячені англійській сільській місцевості, як, наприклад, трек Time.
Спеціальне виступ групи, зняте для ВВС, пісня, виконана на акустичних гітарах і заспівана Роджером Уотерсом і Девідом Гілмором з акомпанементом на фортепіано, зіграним Річардом Райтом , і з записаним співом птахів успішно пробуджує літній день в маленькому селі недалеко від Кембриджу.

Бокс-сет The Early Years 1965-1972 вийде 11 листопада. У комплект увійде 27 дисків, на яких буде представлено велику кількість аудіо- і відеоматеріалу , що охоплює перші 7 років існування Pink Floyd.

Категорія: Іноземна музика | Переглядів: 349 | Додав: VIPuts | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar