Головна » 2016 » Серпень » 29 » Піт Вентц розповів, що Fall Out Boy працюють над новим матеріалом
20:27
Піт Вентц розповів, що Fall Out Boy працюють над новим матеріалом

Басист Fall Out Boy Піт Вентц на фестивалі Reading (де група була заявлена ​​хедлайнером недільного вечора разом з Biffy Clyro) оголосив про те, що тепер команда повернеться на сцену вже з новою музикою. Музикант розповів, що цей виступ був останнім в підтримку альбому American Beauty / American Psycho.[

Вентц також розповів в інтерв'ю ВВС про свої враження від фестивалю:
Приголомшливо, що ми потрапили сюди [на Reading] в цих обставинах. Я б збрехав, якби сказав, що думав, що ми коли-небудь зможемо бути хедлайнерами.

Однак минулого тижня Піт Вентц написав в Twitter заклик - не брати нічого як належне. Це сталося якраз перед тим інтерв'ю, коли музикант розповів, що в перший раз, коли група виступала на фестивалі, в них кидалися пляшками та іншими речами.

Більш того, незабаром можна очікувати новий проект від Fall Out Boy - короткий фільм Bloom, в якому також може прозвучати нова музика групи. Піт Вентц розповів трохи про нього:
Ідея полягає в тому, що це - невелика супроводжує частина для короткого фільму, то, що ми граємо перед нашим сетом. Це про те, що тобі іноді треба прорватися крізь перешкоду перш, ніж ти зможеш розквітнути, і ця вся важка погань не повинна зламати тебе, вона може зробити тебе більш сильною особистістю. І всі ці обставини підходять один одному, все це росте беспрепятственно.4

Мені здається, що ми живемо в такий цікавий час для мистецтва, і ми хотіли створити щось, що було б засноване на досвіді людей.

Категорія: Іноземна музика | Переглядів: 274 | Додав: VIPuts | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar