Головна » 2016 » Серпень » 27 » Правильно привітали свою країну
15:41
Правильно привітали свою країну

Ось пройшов день незалежності, САМ переглянувши всі медійні проекти наших українських колективів вирішив зробити власну добірку під назвою "Правильно привітали країну"

Хоча це не є щось для більшості нове, але ми як порядний сайт мусимо відзначити аж 25 українських артистів які зібрались не пити горіляку та фоткатись для інстаграм (хоча не факт що цього не було) а заспівати пісню, та ще й таку яка має підняти дух для втомлених від нашого життя українців. ,Оберіг, чесно, гарно та патріотично :) Шкода що плюси такі авторсько-жадні будемо переглядати через їхні безлічні водяні знати ТСН ) Ну що ж.....

І що б хто не думав... а так званий хуліган.... пригадується колись навіть керівництво країни вважало його "неправильним" прикладом для молоді. Став першим та напевно в даний момент єдиним виконавцем котрий в своїх піснях заставляє наше серце стривожитись за долю нашої держави та майбутнього. Положинський та його гурт Тартак подарував країні новенький кліп, після перегляду якого ви зрозумієте що патріотизм це не тільки вишиванка та гімн країни.

В кінці минуло року український реггі гурт випустив патріотичну пісню до Дня Незалежності... але оскільки вона вийшла вже фактично аж осіню, а кількість переглядів натякає що її так ніхто і не побачив, САМ вирішив додати до творів про незалежність 16го :). Отож, мова йде про гурт ФлайzZzа. Пісня "Ой, роду наш красний" покликана нагадати що наша країна насправді не 25 річна дівчинка а країна з великою історією яку як мінімум потрібно поважати. І звісно ж Ніна Матвієнко... - її голос в приспіві пробере до глибини душі і заставить Тебе відчути турботу та потрібність для свого краю.

В житті дуже часто ми десь попереду, а згодом ми відстаємо і нас по трохи забувають... І ось тут в Ютюбі з’являться Олег Скрипка - приємна несподіванка. Справжня рок зірка 90х в Україні, останнім часом своїх відданих слухачів не дуже тішила глибокими текстами та стилями виконаних пісень. 19го Серпня світ подував Олег Скрипка та ми почули крутезну пісню, оспівування краси нашої країни - "Україна". А саме головне музика та стиль заставлять згадати старе добре ВВ. Гарного Вам перегляду.

Дякуємо нашим виконавцям за те що вони тішать наші вуха, серце та душу своїми піснями. Надіємось що про  нашу державність найблищим часом почнуть думати і наші слуги народу та вся їхня вертикаль ).

Категорія: Українська музика | Переглядів: 399 | Додав: VIPuts | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar