Головна » 2016 » Серпень » 26 » На фронтмена The Black Keys подали в суд через документальний фільм
13:32
На фронтмена The Black Keys подали в суд через документальний фільм

На фронтмена The Black Keys Дена Ауербаха подали в суд за недотримання умов домовленості щодо створення документального фільму про легендарного Блюзменів з Чикаго Честері Артура Бюрнетт, відомому як Хаулін Вулф. Скарга була подана в середу до Верховного суду округу Лос-Анджелес.

За словами джерела, Ден Ауербах погодився взяти на себе ролі режисера і виконавчого продюсера картини під назвою Smokestack Lightning: The Legendary Howlin 'Wolf, погодившись на 9% доходу від фільму. З приходом Ауербаха проект зазнав великі фінансові зміни, що стосуються зростання бюджету фільму через присмак або дозйомки матеріалу для картини.

Ауербах покинув проект, перш ніж він був закінчений, і відповідно до скарги компанії Smokestack Lightning Inc. музикант відмовився відшкодувати витрати, які вона понесла через зміни, привнесених їм.

Smokestack судиться з Деном Ауербаха за порушення усної домовленості і недбалого ведення ділової практики. Продюсер Smokestack вимагає відшкодування збитку в розмірі не менше $ 100,000.

Ауербах поки ніяк не прокоментував своє звинувачення.

Фото: Janette Pellegrini

Категорія: Іноземна музика | Переглядів: 223 | Додав: VIPuts | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar